NoSuperhuman

If I go crazy then will you still call me superman?

Ensamhet.

Publicerad 2013-03-31 22:40:20 i


Direkt alla for här ifrån så "landade" jag.. Har varit så himla skönt att tänka på något annat i några dagar. Men nu är jag hemma själv med mina tankar.. Jag hatar verkligen det här!

Jag behöver dig..




Hockey, pizza och chips.

Publicerad 2013-03-31 17:19:57 i


Är hemma i lilla Jokkmokk igen efter en superhelg i stugan! När jag kom hem var det bara att snabbstäda, slänga mig i duschen och börja tvätta kläder.. Kuljul! Just nu sitter jag med ett gäng och kollar på hockeyn och är allmänt jävla schleten! Ska alldeles snart gå ner i källaren och slänga in en ny maskin. Resten av dagen kommer nog att fortsätta vara rätt händelselös haha :)













slagna krigare!

Publicerad 2013-03-31 00:02:11 i

Klockan är inte ens tolv och alla sover.. Vad hände med Påskats?! Haha nej men vi har haft det supermysigt med skoterkörning och diverse aktiviteter :) just i detta nu så har jah bäddat ner mig i soffan med en påse ostbollar, påskmust och ett stycke Åskar! Jag börjar misstänka att jag är trött så nu ska jag nog vara tråkig och slå mig samman med resten av gänget! God natt!










Påskats dag 2

Publicerad 2013-03-30 13:34:23 i

Pimpeltävlingen är igång! Jag pimplar mest öl och fireball medan resten pimplar fisk. Vi har det helt underbart bra här i paradiset. Nu väntar vi in Anton och Fanny å förhoppningsvis min gitarr också.

Glad påsk på er!

















Påskafton

Publicerad 2013-03-30 08:07:08 i


Påskafton och alla i stugan är vaken klockan 6 på morgonen.. Någonting är ju galet. Vi sitter alla i morfarsans stuga och surrar om gårdagen och vi har nu konstaterat att Nickan fick gårdagens Guldägg (Guldägget delas ut till den som är fullast) Nickan är den enda som ännu inte klivit upp.
Nu blir det bara att ta det lugnt innan vi ska ner på isen och borra upp lite hål för Påskats pimpeltävling!!

Gammski-doon går som en jävla klocka! Så ni vet!





Påskats

Publicerad 2013-03-29 19:18:16 i


Jag bojkottade Breviken och åkte ut till påskats med familjen istället. Mycket trevligt! Just nu ligger jag i soffan och kollar när alla dricker och spelar kort :) Ska väl snart joina in jag med!
Bjussar på några bilder från dagen!

















Med byxorna i knävecken.

Publicerad 2013-03-28 13:36:35 i Allmänt,

 
Jag tror tame tusan att jag somnade före tolv igår oh jag har sovit förbannat gott för ovanlighetens skull ^^
Lindvi kom som bestämt före 7 imorse och lämnade hunden. Han busade oh höll på i typ 30 minuter och sen slockande vi båda två.. Vaknade vid 10 tiden och tror ni inte hunden är på väg att sätta sig å pissa i sängen!
Jag höll på att ta på mig byxorna när jag såg det, så det var bara att att ta han under armen och gå ut.
Jag kom alltså ut på gården med byxorna i knävecken och trodde inte att det skulle vara någon där.. EHEH dumt av mig, grannen var ute :s hon kollade på mig och sa "Fan Ellen.. Vad pigg du ser ut" och skrattade.
Det är andra gången på raken jag gör bort mig.. 

Nu har jag i alla fall betalat hyran och alla räkningar! Det blev lite tunt på kontot men jag kommer att klara mig galant månaden ut om det nu inte kommer någon oväntad räkning :) 

Nå slänga i löshåret och t apå mig ett ansikte så jag vågar visaa utanför dörren idag! HEJS!!



På måndag kommer förhoppningsvis resten av grejerna jag beställt! 

Pengar hit och pengar dit!

Publicerad 2013-03-27 22:11:19 i


Dra mig baklänges vad trött jag är!
Ska snart skalla kudden, Lindvi börjar tydligen 7 imorgon så då kommer hon hit med valpen.. Jag. Orkar. Inte. Haha! Jo då han är så söt.
Beställde lite mer grejer inatt när jag hade tråkigt, någon måste gömma min bankdosa och bankkort :@ Måste sluta köpa onödiga saker hela tiden.. Pengarna rinner mellan fingrarna på mig!
Jag har dock lagt undan till den här månadens hyra, matpengar, hunden, datorn och tatueringen!
Jag ska ju faktiskt spendera min födelsedag i Hakkas! *glädjeskutt*

Oh nu måste jag kolla lite tatueringar och få lite inspiration!









café bärs!

Publicerad 2013-03-27 19:06:34 i

Tjäääna! Har hunnit hälsa på hos Fanny och druckit te en sväng efter att jag hade färgat håret :) Blev bara en snabbvisit för jag blev så satans hungrig! Lubbade hem med hunden till mor och far och tog med mig Lindvi på Kina å käkade. Nu är jag snuskigt mätt och förbannat trött! Varit på Ica och hämtat ut paketet och inhandlat lite nödvändigheter till helgen. Nu är det bara bolaget kvar å sen är jag redo för nya äventyr! :D





Betty och Åskar

Publicerad 2013-03-27 13:00:00 i Allmänt,


Ännu en helt fantastiskt fin dag i lilla Jokkmokk och jag sitter inne. Har varit på affärn och köpt ny hårfärg för ett tag sen så nu har jag släng det i håret, hoppas till gud att det blir bra nu annars snaggar jag av mig skiten :@ haha!
Ganska direkt jag kom hem så ringde Emmy så hon och hennes lilla valp Betty har varit förbi och hälsat på. Betty och Åskar lekte som bara den medan jag och Emmy drack kaffe och surrade lite skit.

Kommer väl en bild på håret om en timme eller så :)

mornin'

Publicerad 2013-03-27 07:16:22 i


Sovit 3 timmar, varit så orolig. Varför vet jag inte, kanske alla tankar som snurrar.. Vaknade i alla fall för en timme sen av att Åskar låg och tuggade på mitt hår och klöste mig på ryggen. Jag försökte ignorera honom men det var helt omöjligt!
För en stund gav jag honom mat och var ut med honom en sväng.
Och nu har han äntligen slocknat igen så jag ska väl också passa på att sova ett tag till ;)

Å juste.. Nu kom jag ihåg vad jag drömde..





Faaaaan..

Publicerad 2013-03-26 21:57:44 i

Var tvungen att springa på affären och köpa en till blekning Och inte nog med det!!! Den röda hårfärgen fäste verken på löshåret eller på mitt hår.. Fan! Aldrig mer syoss! Ska gå och köpa den jag brukar färga med imorgon :) känns dock surt att färga håret en fjärde gång inom loppet av 24h. Vill helst inte färga nå mer i löshåret heller.. Å åååååååååh! Vad deprimerande!

Nu ska mitt hår bara få torka och sen tar jag med mig Åskar och kryper ner i sängen.

Let me love you.

Publicerad 2013-03-26 15:15:00 i

I wanna kiss your scars.
I wanna kiss them all away.
Let me be the one to put your broken self together.

All I ask is for you to let me love you.
And I will love you 'til my heart shatters.

För ett år sen...

Publicerad 2013-03-26 13:16:43 i Allmänt,

 
 
..så hade jag aldrig trott att mitt liv skulle se ut som det gör nu; Jobb, hund och lägenhet. 
Det hinner hända så sjukt mycket. Från att gå från noll ansvar till.. Ja det här!
Nu ska jag bara ta tag i pluggandet av gymnasiet och körkortet. Det känns faktiskt som att jag börjar få lite rätsida på det här nu. Vill säga att livet leker, men det var ju faktsikt lite utav en lögn. Det går tungt, men jag tar mig i alla fall frammåt. 

7 dagar kvar.
17 dagar kvar.


 

Your hair smells like dolphin breath... Amazing!

Publicerad 2013-03-26 12:06:00 i

Lite så känner jag nu, jag älskar det här schampot!
 
Mina armar, ben och hals ser ut som en klösbräda. Mycket osmickrande! Sitter och kollar när valpen styckar Stor Proppen! Den nallen är garanterat tio gånger så stor som han..
Funderar även på vad man sku hitta på idag, det är ju så himla fint väder! Synd bara att alla jobbar. Hm, får väl fortsätta sitta inne och hinka (förmodligen skadliga) mängder kaffe och hoppas på att Fanny hör av sig när hon slutar :) Hade egentligen tänk att hämta ut det andra paketet idag men jag insåg just att lindvi har koden på sin telefon, så det orkar jag fan inte. Det får helt enkelt vänta tills imorgon!
Nu måste jag söka reda på byrackarn och se vad han gör för hyss!

nu jär he kwäller

Publicerad 2013-03-25 22:22:00 i Allmänt,

 
Har vart vaken sen tidigt i morse då Åskar bestämde sig för att gå till attack en gång och det var jämt! 
Till slut så slocknade vi båda i en timme å sen var det bara att kliva och upp. Var som sagt och hälsade på Emelie och drack kaffe och surrade lite skit i en timme eller så. Det är alltid lika trevligt att prata med henne! 
Var även och hämtade ut lite kläder jag beställt från h&m, men vilken besvikelse när jag insåg att inte ens hälften av grejerna var med :/ Gick in och kollade och det stod ju faktiskt att dom skulle leveraras i slutet av april så då bestämde jag mig för att avbeställa dom grejerna och beställer lite andra kläder istället :) Imorgon måste jag gå och hämta ut mitt andra paket från Lindex :)


Haha gud så ointressant att läsa om det här.. Insåg jag själv!
Nåjå nu ska jag fortsätta kolla på 112 aina och förmodligen skämmas som vanligt! mihi


gamla bilder från kameran.

Jag ber om förlåtelse till mig sjäv,

Publicerad 2013-03-25 13:24:00 i Allmänt,

"Säg mig nu, var det jag som gjorde såhär.
Har jag nu inga chanser kvar.
Har du mod att glömma allt vi har.
Ge mig en minut, jag kanske kan ta tillbaka. 
Ta tillbaka allt."
 
Idag känns det som att solen lyser bara för mig!
Jag har bestämt mig för att inte snöa in på det här nu. Jag har fortfarande kvar en underbar vän och det är jag tacksam för :) Det kommer garanterat vara väldigt knepigt men det klarar vi! 
Jag är bara 19 år, jag ska leva livet! Är det inte så? :D
Jag tror dessutom att jag inbillar mig att jag vill ha det här mer än vad jag egentligen vill. Det blir alltid mer intressant när det är svårare att få. Det är just typiskt mig! haha.

Men jag har nu haft min underbara familj som försökt muntra upp mig, jag har dock inte velat bli glad tror jag.
Inte fören nu! Jag har pratat med bästa Emelie och hon fick mig att inse att det finns så många andra där ute, någon måste väl ändå vilja ha mig? :o Tror jag.. Annars för jag väl leva ensam med en drös katter ;)
Det känns fortfarande tomt. Men allt kommer bli bra, tillslut!


Tjugo år och..

Publicerad 2013-03-24 18:16:50 i


Börjar fundera vad jag gjorde för ett år sen, hur jag mådde och så vidare, så jag gick tillbaka i bloggen och läste..
Jag mådde tydligen inte så bra då heller, ville bli älskad och var extremt trött. Som nu alltså.

På min 16 års dag så sa jag "Nu är jag sexton år och osårbar!" och det har varit samma sak när jag fyllt 17, 18 och 19. Förutom när jag fyllde 17 när Patrik råkade slänga ur sig att jag blev 17 år och påsättbar! Hahah.
Tyvärr så får kan jag inte fortsätta med det nu, så det får väl bli 20 år och o... Älskad? Sårbar? I dunno!
Nåväl! Ett år äldre och lite dummare kanske ;) haha!







Lördag

Publicerad 2013-03-23 19:10:36 i


Nu är jag relativt glad!
Igår blev det utgång, lite spontant! Ännu mer spontant var väl att i slutet av kvällen så hade jag och lindvi köpt en hund :) Han kom hit idag och jag kände bara lyckan! Lilla söta Oskar! Jag vill dock inte att han ska heta det, men tydligen så har jag ingenting att säga till om :@
Nova och Smilla är här dom också, himla mysigt :) vi har även hunnit med att grilla och åka pulka!



















Jag klaga? Sku aldrig!

Publicerad 2013-03-21 17:14:00 i Allmänt,

Snart är min stackars lilla rast slut och då är det bara att återgå till arbetet. Jag mår som en påse skit faktiskt. Yrseln gör inte illamåendet bättre och att det tränger fram tårar konstant är väl inte helt okej.. Jag vill bara hem! 4 ynka timmar kvar nu, det är bara att bita ihop!

Det känns på riktigt som att hela min ord har gått under, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre..

Tydligen torsdag idag?

Publicerad 2013-03-21 11:22:00 i Allmänt,

 
5:e natten utan sömn, eller ja.. Jag kanske har sovit samanlagt 6-7 timmar på dom dagarna.
Jag sitter med kaffe koppen i högsta hugg och fösöker kicka igång kroppen och skallen. Inte det lättaste! Lite mer koffein och lite mer mer nikotin så ska vi se att det här gamla vraket kommer att puttra igång :)
Jag har lite svårt att kontrollera mitt humör, ena sekunden kan jag jag skratta och andra så sprutar tårarna.
jag tycker lite synd om dom ska jobba med mig idag faktiskt :/ 

Gjorde en liten iakttagelse nu när jag var inne på toaletten. Mitt ansikte är grått, den enda färgen jag har är ett par lilaaktiga påsar under ögonen och mina ögon ä röda. Drog upp tröjan och såg att jag har lyckats riva mig på magen så jag är sårig? Måste ha gjort det under dom två timmarna jag sov inatt. Skumt!

Hoff, nu ska jag koppla in datorn så jag kan poppa lite musik! Dom spelar någon smörig jävla kärleksballad på radion, jag vill bara spy åt dom!
Tacka vettja lite Die antwoord så här på förmiddagen!
HEJS!


 

Sometimes goodbye is a second chance

Publicerad 2013-03-20 15:59:00 i Allmänt,

"Dina handleder talar för det
så här får du en låt ifrån panda så du förstår
att du inte är ensam längre
och att det finns hopp att du ska sluta vända på dig ut och in

Jag stod med knytna nävar framför spegelen
och jag slog mot mig själv
jag tog en sax och skar mig över axelen
jag brände mig med en varm skruvmejsel

dom har ingen aning
nej dem har ingen aning om hur det känns att inte veta
vad som är fel

Så ta mitt ord
istället för ditt liv"


Förtär alkohol och lyssnar på musik i brist på annat. Jag vill bara vara själv just nu, behöver tid att tänka igenom allting ordentligt..Fast.. Jag tycker inte om att vara med mig själv. Inte det minsta.
Nå jag kan ju inte krypa ur skinnet precis. Fan, det värker i kroppen. Som med allt annat just nu så är det självförvållat. Varför kan man inte bara få vara..? Varör ska det vara så fel att vara glad? Nu står jag här återigen, det var väldigt länge sen faktsikt.. Säkert 4-5 år sen senast, det är inte särskilt angenämt.. det trodde jag fan aldrig.

 

xxx

Publicerad 2013-03-19 21:55:07 i Allmänt,

 
Har kollat lite inredningstjafs till nya lägenheten! Det slutade i alla fall upp med nya badrumsskåp.. Haha! Lägenheten kommer få sig en ordentlig skjuts om nu Jokkmokkshus tillåter mig att byta skåpen :) 
Så länge man kan återställa det när man flyttar ut va? Men tänk om dom som tar lägenheten efter oss tycker det är fint då? :O Jaja, det där får jag ju ta med dom sen!
Har även beställt kläder och nå skal till mobilen. Det givk väl någon tusenlapp, he känns bra! Tröstshoppa ;) 

Nu hoppas jag på att jag kommer hunna sova inatt, jag sov bara 1 1/2 h timme inatt :/ 
Känner mig dock inte ett dugg trött! Har inget vettigt att skriva här heller..
Fortfarande gode bitter.. Men förhoppningsvis så reder det här upp sig och allt kan fortsätta "som vanligt"
BLÄÄÄÄÄ!

Ska kolla lite på tv och sen ska jag jävlart säkert skalla kudden, naaaaajt!

Tom, förlamad och äcklig.

Publicerad 2013-03-18 22:54:29 i Allmänt,

"Ever wonder about what he's doing
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better to never ask why

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try"
 
 

Efter en sju helvetes dålig dag, är jag tillbaka i sängen. Har legat här större delen av dagen, var ut med Fanny en sväng när jag samlat mig någorlunda. Pappa har varit och tittat till mig då och då <3 
Gråta är inte min grej.. Jag gråter näst intill aldrig, det krävs en hel del för att det ska hända. 
Jag vill verkligen säga upp min existens nu, det känns som att marken jag står på bara rasar undan, gång på gång.
Jag orkar inte ens vara arg längre. Just precis i detta nu så känner jag min helt tom, förlamad och äcklig.

Nu orkar jag inte vara vaken längre, flyr till min lilla drömvärld. Till och med mardrömmarna är bättre än min verklighet. God natt alla underbara människor.

Jag vill bara gå under.

Publicerad 2013-03-18 15:47:39 i Allmänt,

 
Tänk om man för en gångs skulle lita på sin magkänsla? Jag blir så jävla arg på mig själv.. Känner mig så fruktansvärt korkad och jävligt lurad. Det här var sista gången jag litar på någon, ska aldrig mer lägga min lycka i någon annans händer. Nu har jag landat och jag har inga planer på att lyfta en gång till..
Nu vill jag bara bort här i från, fara till Uppsala igen. Varför stannade jag ens kvar här, vad trodde jag själv?
JAG BLIR SÅ ARG! Jag är så förvirrad och uppriktigt ledsen. Riktigt jävla ledsen..

Jag hatar det här och jag hatar mig själv..
Aldrig mer.

Bitterfitta

Publicerad 2013-03-18 14:08:03 i

Otroligt fint väder idag! Synd bara att jag är en jävla bitterfitta så jag inte kan njuta av det.
Åker lite bil Fanny, surrar och lyssnar på musik. Tur att hon orkar med mig när jag är så här..
Anyways nu ska jag fortsätta vara bitter och klaga på allt.

Ha en fin dag alla :)


Natti :*

Publicerad 2013-03-18 00:01:26 i Allmänt,

 
Jag tog mig ner till käket med det blev inge mer lax, rotade i stället fram en bit torrkött! Nu måste jag åter igen gå ner till köker och blanda en tillbringare saft annars kommer jag att torkas ihjäl inatt haha! Totally worth it.
Sen ska jag faktiskt sova. Jag har lovat mamma att städa övervåningen imorgon om jag nu inte åker på att jobba, jag har ingen lust att sova bort dagen ledig eller inte. 

Sov gott alla fina, nu ska jag försöka få hjärnan att sluta gå på högvarv. Naaatti!

Nordpolen

Publicerad 2013-03-17 20:58:00 i Allmänt,

 
Jag har lovat Nova och Smilla (sen i höstas då jag såg efter dom i en vecka) att jag ska fara med dom på Leos lekland, men jag har inte tagit mig till Luleå en enda gång sen det :/ Dom var här i Jokkmokk förra helgen och då tog jag upp det, men då sa dom att deras pappa ska ta med dom till Leos snart så jag behövde inte. Då föreslog jag att jag kunde hämta dom i Luleå och sen åka till Boden och bada någon helg framöver, tala om glada tjejer! :D
Tänkte ta det helgen efter påsk med då är dom hos sin mamma i huvudstaden så jag får väl höra med Tommy när det passar. Tvingar även med mig Fanny så åker vi Lördag till måndag :) 
-Lördag; Boden och bada sen tillbaka till luleå och äta på max.
-Söndag; Bara mysa på och gå på bio, en latdag helt enkelt.
-Måndag; Lunch ute, gå på stan (Fast vi båda hatar det, haha!) Och innan hemfärd så blir det en till piercing, eventuellt två beroende på vad min älskade ekonomi säger.
Jag ska ju faktiskt tatuera mig också samt att jag har en hyra att betala, det svider i plånkan nu!

Nu ska jag smyga mig ner i köket och äta lite mer av den fantastiskt goda middagen mamma gjort, laxfilér i tomat- och örtsås och perustomp! Kokar mig nog en tekopp i samma veva så jag kanske får upp lite värme i min allt för kalla kropp.

Hittade nå bilder på Novaoch Smilla från förra lägenheten :) Mina vackra, älskade prinsessor <3

En värld av spel och strategi

Publicerad 2013-03-17 14:00:47 i Allmänt,

Jag drar en lögn
Varje gång de frågar hur jag mår
Jag har en lögn
För varje fråga som berör oss två

Jag berättar allt, men säger egentligen ingenting
Mitt skratt är inbjudande varmt
Det råder istid längre in
Tårar fryser på min kind
Man hittar ursäkter för allt
Under ett evighetslångt fall
Jag som alltid varit drottningen…
Överallt…
I min värld…

Och vet du vilket pris jag fick betala för dej och mej
Vilket pris som helst betalar jag igen
Men jag är stolt, jag gjorde valet för mig själv
Det här är priset jag betalat… för lögner.

Helg!

Publicerad 2013-03-17 12:04:54 i Allmänt,

 
Im baaack! Eller kanske Bach, vem vet! ;D
Jag är på riktigt bra humör fast jag har en otrolig mensvärk. 
Fredagen spenderades i en bil som sällskap till chaffisen, kom hen strax efter 3 på natten och lyckades inte sova en blund! Helt otroligt! Sov två timmar under på lördag förmiddag i alla fall :) Men var helt klart värt att vara vaken!
Och ja gårdagen var seg och mysig, spenderade nästintill hela dagen i sängen. På kvällskvisten så slog det mig att jag inte hade ätit sen 15 på fredagen så jag släpade mig till köket och kirrade kycklingfilé och pasta :)
Mig mage strejkade dock så det tog väl en timme och peta i sig maten.. 
Efter det satte jag mig i duschen och spolade varmvatten på magen och hoppades att värken skulle släppa, vilket den gjorde delvis! Sen var det soffläge tills jag släpade mig upp till sängen och somnade kring 12 snåret.
Idag vaknade jag kring 9 snåret och har inte planerat att göra något alls!

Friday im in love

Publicerad 2013-03-15 18:22:57 i Allmänt,

 
Tjääääna! Vaknade 7 imorse och kollade bredvid mig och det här är var jag såg:
 
Jissa, Ozzy och Tyson ligger i samma säng.. Okej Jissa och Ozzy kommer överens men alltså.. Tyson och Ozzy slåss alltid och hatar varandra så det här kom som en jävla chock! Dom är i samma rum, samma säng, rumpa mot rumpa, dessutom så ska Jissa löpa snart. Fudging amazing! Dom låg sådär tills Lindvi kom vid 9 tiden, då speng alla tre över mig, mindre amazing.. EHE

Mamma och pappa har åkt till stugan så jag är ensam hemma nu. Bortsett från att Lindvi och Andreas har hängt här hela dagen då hah. Jag och Lindvi har varit på affären och inhandlade lite middag, det blev en smaskig kyckling wok med äggnudlar och vitlöksdressing suuupergott!
Just nu sitter jag i soffan och vickar på tårna och dricker kaffe och på tal om tår! Ikväll ska jag göra lite pedikyr och bara mysa på!

Haha tycker det är fantastiskt att jag faktiskt grimarserar på bilden men det ser ut som ett misslyckat duckface eller någon anna fjortis relaterad pose :D LOVE IT!



Ännu ett inlägg om mitt förfärligt tråkiga liv.

Publicerad 2013-03-15 03:43:00 i Allmänt,

 
För lite sömn, för lite mat och jobb på det = En helt fantastiskt utmattad kropp och en sönderstressad Ellen.
Som ni alla säkert vet så (Jag vet att jag tjatar) så drömmer jag extremt mycket mardrömmar. Förra veckan, natten mot söndag så sov jag kanske 2 timmar och gick sen och jobbade mina 8h mellan 7-15. När jag kom hem var jag helt slut och bestämde mig för att göra en tidig kväll. Slocknade direkt jag la huvudet på kudden och vaknade ca 1.5 h timme senare, genomblöt av svett och panikslagen. Kollade runt i rummet, jag vet inte vad jag kollade efter vet bara att hela min kropp skrek, sen kom tårarna. Hejdlöst. Jag virade täcket runt mig och gick ner till tvrummet och satt mig med mamma. Hon sa att jag inte skulle vara rädd medans jag kippade efter luft.
"Mamma jag är bara så fruktansvärt trött, jag vill bara få sova en enda natt utan att drömma.."
Efter en liten stund gick jag upp igen och la mig, vet inte vad klockan var när jag somnade.. Det hade börja ljusna ute i alla fall.
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att få det att sluta. mina jävla demoner.

.

Publicerad 2013-03-14 23:31:22 i

Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag går sönder utan dig.

19, 29.. och sen då?

Publicerad 2013-03-14 21:57:59 i Allmänt,

 
Nu snart (om ganska precis 19 dagar) så når jag mitt "bäst före" datum.. Nej hoff så hemskt, jag vill verkligen inte fylla 20, haha! Känner mig gammal. Nåväl, min födelsedag kommer att spenderas under nålen, ÄNTLIGEN ska jag göra klart min tatuering.. Eller i alla fall fortsätta på den, så långt vi hinner :) Vill inte ligga allt för många timmar för man ska ju tydligen vara trevlig och bjuda på tårta när man fyller år, ni vet sånt där tjafs ;)
Det blir nog bra!

Om 29 dagar så flyttar jag från mamma och pappa och blir sambo! Pratade dock med Jokkmokkshus igår och fick veta att dom inte har hunnit tapetsera om tills det vi flyttar inte.. Fan också! Jag vill verkligen inte ha dom där hemska tapeterna, må vara om de bara hade varit ful färg men dom är trasiga och riktigt, riktigt hemska.
Han sa att målarna skulle höra av sig nu under våren när det är våran tur att få omgjort. Jag/vi ser verkligen fram emot att välja taper och inreda vårat nya hem! 
Jag ville ha nya skåpluckor i köket men det får jag vänta ett år med, dom är visserligen helt okej.

Känns helt underbart att ha något att se framemot nu när allt annat runt om mig kring mig går dåligt,
Dåligt är kanske att ta i, men det går då fan inte bra i alla fall.
Jag ser framemot den dagen då jag helt ärligt kan säga att jag är lycklig.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela