NoSuperhuman

If I go crazy then will you still call me superman?

Torsdag

Publicerad 2013-01-31 16:55:00 i Allmänt,

 
Gårdagen var lugn fram tills mamma kom hem.. Det började rinna blod ur näsa och mun, det vägrade att sluta blöda så hon och pappa for ner på sjukan. I slutändan så blev mamma inlagd över natten, herregud hon skrämer ju livet av oss. Nu har hon i alla fall kommit hem och måste ta det lugnt.. Jävla blodtryck! "Nästa gång är det en hjärnblödning" säger läkaren, huvva.

Har förövrigt jobbat ett kort pass idag 7-13 och nu har jag (mig veterligt) helg! Gud så skönt.. Hade tänkt att åka på roadtripp med Lovisa men eftersom det blev som det blev med mamma så vill jag inte åka någonstans i fall det händer något. Jag har i stället tänkt att röja undan här hemma och tvätta lite kläder :) Kan vara skönt med en nykter helg innan marknaden!

Jag och pappa försökte komma på något vettigt att äta till middag å när vi inte kom på något så gick vi till affären.
Det slutade med att jag köpte peppabiff, potatissallad och lite grönsallad. Det vart fantastiskt gott! Det finns nog inget godare än en blodig köttbit! hihi
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag smäller av!
CIAO


 


Onsdag

Publicerad 2013-01-30 20:05:47 i Allmänt,

 
 
Nu ska jag påbörja nästa projekt med mitt hår! :D Beställde nyss nytt löshår (igen) bara för att få det rätt färg.
Och för guds skull sluta klaga på att jag håller på med mitt hår, det är inte erat problem om mitt hår faller av ;)
Ni kan ju fortsätta ha samma hårfärg och frisyr så länge ni vill, jag å andra sidan vill ha lite variation!

Fan vad jag älskar mitt liv just nu! Mest för att jag har en sån fantastiskt underbar familj, det går inte att hitta en mer kärleksfull familj än den här! Jag älskar att hur mycket någon än snackar skit om oss så rör det inte oss i röven. Folk kan ju fortsätta klanka ner på våra liv, men ta förfan och rannsaka er själv innan ni öppnar era små kakhål ;) 
Och när jag ändå är inne på det här spåret så kan jag ju säga att, fy fan vad kul det är att höra saker om sig själv som man själv inte visste om! Tack för att ni berättar för mig vad jag gjort och/eller inte gjort.. Jag har som så dålig koll själv ;) Och när ni går bakom ryggen å snackar skit så kan ni ju även passa på att kyssa mig i röven när ni är där och härjar. Haha jag tycker bara att det är skrattretande. Ju mer skit ni snackar om mig, desto bättre framstår jag när folk lär känna mig så tack :) 

Puss på er! 

Måndag

Publicerad 2013-01-28 18:28:05 i Allmänt,

 
att vara vaken till 5 på morgonen när jag börjar klockan 7 är nog inte det smartaste jag gjort i mitt liv.. Jag vaknade 06:40 så var det fan bara att hoppa i kläderna och trska ner till jobbet. Jag har varit som en levande död idag hah!
Trodde dock att dagen skulle gå i ultrarapid men den gick faktiskt ganska fort :) 
Jag mötte upp syrran nere vid huvudentren där hon sa att min dator hade kommit, gissa vem som blev överlycklig!!!!
Nu har jag suttit klistrad här sen jag kom hem.. Mest för att jag inte blir riktigt klok på Windows 8 :P

Längtar tills jag får gå och lägga mig och sova, men det är fortfarande liiiite tidigt.. Om jag nu inte vill vakna vid 3 inatt det vill säga haha! Nä nu har jag inte tid med det här nå mer!

God natt och sussa gott ;*

söndag

Publicerad 2013-01-27 18:35:58 i Allmänt,

 
Saker och ting börjar reda ut sig nu! Min konstanta trötthet har börjat ge sig och jag kan sova på nätterna.

Har varit en trevlig helg! Var ut i fredags med massa trevliga folk och fick många goda skratt. Gårdagen spenderades på Lindvis tvrums golv haha! Låg i fosterställning och åt chips. Skulle egentligen dricka igår också och åka till Kåbban, men jag mådde fan som en påse skit haha! Lindvi pallrade sig dock ut, jag stannade kvar hos henne :) Somnade på golvet vid 4-5 tiden imorse och sen så sov jag till 10. Nu har jag så där lagom ont i kroppen!
Nästa helg blir det bara att ta det lugnt och eventuellt jobba (hoppas) För helgen efter det är det vintermaaaaarknaad! :D whooopwhooop! Fan vad kul!!!

Har stått i duschen i en liten evighet, fy vad skönt! Nu har jag dragit på mig mjukiskläder och ska bara vara :)
Var även förbi Emelie tidigare idag och drack kaffe å surrade skit. Tog med mig Nova och Smilla hem till mamma och pappa å åt middag innan jag gick med dom till bussen. Mina små prinsessor! Vi trodde bussen skulle gå 16:45 så vi var där kring 20 i men då visade det sig att den skulle gå först 17:10 så vi gick till statoil och fördrev tiden med att pröva solglasögon. Slutade med att dom fick varsit par :)
 
Nu ska jag lägga datorn åt sidan och koka mig lite te!
Puss på er alla underbara människor!

Kärlek och respekt.

Publicerad 2013-01-20 08:37:44 i Allmänt,

 
Man kan läsa om mobbning dagligen i tidningar och på nätat. Man kan läsa om mobbning som lett till självmord.
Jag blir så ledsen i hjärtat, varför är man så ond? Ni som mobbar andra, varför gör ni det, får det er att känna er som större människor eller vad? Förklara för mig för jag vill så hemskt gärna veta vad som snurrar i era huvuden och hur ni har hjärtan till att göra så.
Tänk om det där sista du kläckte ur dig blir det sista som behövs för att någon tar livet av sig. Du kanske inte tyckte det var så "farligt" Du sa ju faktsikt bara att h*n är ful? Det är mer än tillräckligt. Då får du leva med ett liv på ditt samvete.. 

När jag var åtta år så började mitt helvete. Min syster tog livet av sig. Det var lugnt i skolan då, men hennes bortgång förändrade mig och jag var inte rikigt som alla andra barn. Med tiden blev jag utstött, efter ett tag så övergick det till mobbning. Dom andra barnen kunde ställa sig i en cirkel runt mig och skrika medan lärarna stod på sidan om och låtsades att det regna. 
Det blev möten i skolan, med klassen. Killarna med en lärare och tjejerna med våran klassföreståndare. Nu minns jag inte hur ofta vi hade dom där, om det var en gång i veckan eller varje dag, jag vill få för mig att det var en gång i veckan. Möterna hade vi i alla fall pågrund av mig, för att jag inte passade in.
En dag så frågade våran lärare varför jag inte fick vara med, alla började puffa varandra i armarna och viska. Tillslut så säger en av tjejerna "Men ingen här tycker om Ellen" då ringde klockan och det var dags att gå på rast.
En annan dag så sprang jag över skolgården med dom efter mig. När jag sprang utanför skolgården så stannade dom och gick till läraren och sa att jag var utanför, vilket man inte fick. Jag for hem, där berättade jag för mamma vad som hade hänt och hon ringde till skolan. Efter ett tag så fråga hon mig om jag ville gå tillbaka till skolan, det ville jag. Sagt och gjort, när jag kom dit fick alla rada upp sig och be om ursäkt. Det som gjorde mest ont var nog att min bästa och enda vän var en av dom.

Jag började mellanstadiet i tron att allting skulle blir bättre. Det var nytt folk, dom som hade gått i min tidigare klass behövde jag inte träffa lika ofta. Men nu var det mer folk, fler som kunde vara elaka. 
Jag hade bestämt mig för att det här ska bli bra, jag kommer må bra nu. Orden blev hårdare det sas saker som "Det är ditt fel att din syster tog livet av sig" och "Du kan ju gå och hänga dig som din syster" Jag började skada mig själv, det blev ännu värre. Så var det hela min skoltid tills jag gick ut nian.
Började på gymnasiet och gick IV ett år för att plugga upp mina obefitliga beyg. Jag gick där ett år, sen hoppade jag av. Inte för att någon var elak där, men jag var livrädd för folk. Så fort jag tänkte på skolan blev jag spyfärdig.

Jag var helt förstörd.
Men jag lever idag. Jag låg på botten och jag var trasig, men jag är här idag. 
Jag kommer aldrig att glömma vad dom gjort mot mig, men jag förlåter dom.
Jag kommer heller aldrig bli hel, men jag är stark och jag är ödmjuk.
Och viktigast av allt jag älskar livet.

Ni som är utsatta, glöm aldrig att ni är har lika mycket rätt till att leva och vara lyckliga som alla andra. Och ni är inte ensamma.. Jag vet hur det är att känna sig ensam i ett rum fyllt med människor.
Men det är ni inte, ni ÄR älskade och folk skulle visst bry sig om ni försvann.
Gör ingenting dumt, att ta livet av sig är en permanent lösning på ett relativt temporärt problem.
Tänk på vad ni utsätter era familjer för, ingen ska behöva gå igenom en sån förlust. 
 
Kärlek och Respekt!

Tvättdag å lite sång!

Publicerad 2013-01-18 19:18:46 i Allmänt,

"Då går jag ner i min källare där jag lever allt sällare..."
 
Hoppas, hoppas, hoppas!! Att jag får sova inatt. Håller på att tvätta hela min garderob och förmodligen hela linneskåpet också med tanke på hur sjukt mycket sängkläder och handdukar! Har väl ungefär två maskiner kvar nu.
Hoff, vad fruktansvärt tråkigt! 
Imorgon blir det jobb 12-21, det ska blir ganska.. Kul! Eller något. Är för övrigt ganska trött nu fär ovanlighetens skull. Nu har det vänt helt, från att vara trött och hungrig hela tiden till att inte känna någon trötthet eller hunger alls.
Nå väl nu ringer klockan, dags att springa ner i källaren!

 
 

planer

Publicerad 2013-01-15 13:39:00 i Allmänt,

Nothing is sacred..

Just nu sitter jag nermyst under täcket i fåtöljen med en kaffekopp i handen och funderar över framtiden :)
Jag har bestämt mig för att stanna kvar i Jokkmokk och bara försöka göra det bästa av allt. Jag ska börja plugga, sluta röka, sluta snusa och börja träna. Hej nya liv! Haha.. Får väl se hur bra jag lyckas. Men plugga ska jag göra, resten av sakerna är ju oserr ;) Men jag tänkte kanske försöka se lite fräsch ut till sommaren, nu är det slut på att se ut som ett spöke! 

Å så stora planer haha.. Skönt att jag it ens tror på det själv. Nej nu gäller det att ha lite självdiciplin!
Ska även ändra mina matvanor, eller.. skaffa nå matvanor kanske jag ska säga.
 
Nu ska jag slänga mig i duschen och drick lite mer kaffe :)

En superfamilj

Publicerad 2013-01-14 13:40:00 i Allmänt,

 
Jag försöker släppa ilskan men jag blir gång på gång påmind om varför jag är arg. Jag saknar min familj.. Pratade igår om all skit som har varit och om hur det var innan det här hände.. Det fick mig att inse hur mycket jag älskar min familj. Satt och pratade med två tjejer var av en av dom har varit med länge nu och känner mig och den andra har ingen aning. När min nära vän skulle beskriva oss så sa hon "Man brukar ju säga att man står varandra nära i en familj, men alltså.. Ellens familj är så jävla tighta. Det är en superfamilj!" Det liksom högg till i hjärtat. 
Jag har varit ärlig och sagt vad jag tycker, tänker och känner. Givetvis så hade jag inte behövt vara så brutal och jag är fullt medveten om att jag har varit rent av elak. Men jag tänker inte be om ursäkt för det och jag tänker definitivt inte be om ursäkt för den jag är. Paniken som bryter ut när man ser hur allt rasar, men ser hur allt faller samman.. Och jag kan inte göra något.. Ångesten som smyger sig på om nätterna som sen eskalerar i ångestattacker tar all min energi. 
Jag tänker på min trasiga familj varje dag men jag har, i allt detta kaos hittat någon som får mig att tänka på annat. Som får allting att kännas så mycket lättare och ja.. Som alltid få mig att le :) Tack för att du finns underbaraste du!

"Sorg har rivit och bitit i oss, lyckats slita oss i bitar och spridit ut oss..
Men vi hittade dom borttappade bitarna och lagade oss så gott vi kunde.
vi kommer aldrig bli hela.
Vi kommer alltid sakna en bit som vi aldrig kommer hitta.
Den djupaste och tyngsta sorg av alla har vi besegrat tillsammans.
Sorg och ångest fick oss på fall och misshandlade oss tills smärtan var outhärdlig,
men vi reste oss upp starkare än någonsin.
Ni är min styrka,
mitt kött och blod,
ni är mina hjältar.
Vi kommer alltid vara trasiga."



Hunger..

Publicerad 2013-01-10 23:07:34 i Allmänt,

-eller bara en trötthet som dansar?

Jobba.Äta.Sova.Jobba.Äta.Sova.Jobba.Äta.Sova.Jobba.Äta.Sova. Det är allt jag orkar med.
Jag har dock pallrat mig iväg och socialiserat lite dom två senaste dagarna, tänkte göra det idag också men jag orkar inte.. Blir så sjukt leds. Hatar att vara så här orkeslös! GAH!!
Kan bara våren komma så jag får tillbaka livsglädjen? 

Är inte speciellt sugen på att dricka heller.. Men som det ser ut nu så är det bara då jag orkar vara bland folk.
Får panik annars.
Ska faktiskt och äta middag men nå härliga folk imorgon, ser fram emot det :) Blir väl en och annan öl också (tack och lov) Bara jag känner ett liiiiiiitet sug i alla fall.. 

Nå jag kan fortsätta mala på om hur trött jag är men istället så slår jag igång en film och flyr verkligheten en timme eller två. God natt på er!
 
 
 

Är det sant de jag har hört om dig?

Publicerad 2013-01-08 23:25:29 i

"Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort.
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann"




mahah!

Publicerad 2013-01-08 05:31:43 i

Små ler lite när jag kollar på mitt senaste inlägg, för vet ni vad? Jag är kär! Dobidabo! Måste lära mig att lita på folk, kan ju inte bara sitta och låtsas som att jag inte kan bli kär.
Nej nu jävlar är jag glad, känns helt fantastiskt :)
Kan ju dessutom vara den mest underbara killen som finns! hihi känner mig som en liten flicka.. Äh enough of the sugartalk!

Nu har jag i alla fall delat med mig av det och nu ska jag sova. God natt! :*





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela