NoSuperhuman

If I go crazy then will you still call me superman?

..

Publicerad 2012-12-16 03:12:29 i

...Men om jag inte älskar så har jag inget att förlora.

En dag..

Publicerad 2012-12-16 00:51:32 i

Ligger i sängen med hörlurarna på i ett försök att dränka tankarna men det blir nog snarare värre skulle jag tro.. Sinnesron är nere på noll och ångesten uppe i toppen, vad har hänt med mig egentligen?
Allt känns grått och monotomt. Känns som att dagarna går på repeat. Jävla hamsterhjul!
Borde kanske bara vika av vägen och trampa upp en egen stig...?
Det får bli en annan dag, jag är för trött nu.. Imorgon, nästa vecka, om 10 år. En dag.. En dag ska jag börja leva.

Jag är bara för trött just nu.

Good night!

Publicerad 2012-12-13 22:25:18 i Allmänt,

 
Äntligen lider denna dagen mot sitt slut. Jag har städat nedrevåningen, trappen, övervåningen och så har jag tvättat kläder, sista maskinen är i nu :)
Har massa sängkläder och badakan som ska tvättar också men det hinns inte med ikväll då man egentligen inte får tvätta efter 22, håhå jag är en liten rebell! 
Fast dom som bor ovanför tvättstugan är ändå inte hemma så det stör då ingen egentligen. 
Hade kunnat tvätta klart imorgon men då ska jag jobba, det blir ett 12-21.15 pass. Ser fram emot det!
Jag ska även höra om eventuellt jobb på julafton och jul dagen :) Men jag måste deala lite om julen, haha!
Vi har ju frukost klockan och middag klockan 16 hade vart perfekt om jag fick jobba 07-09 sen rast till 10 och sen  jobba till 16. 
Men jag får väl se, jag antar att det mest finns jobb mellan 12-21, men du har jag banne mig it tänkt jobba. Juldagen hade jag kunnat jobba 7-16 och nyår samma :) Meeeeen får väl se vad som säger imorgon :)

Haha juste, syrran läste mitt tidigare inlägg och skrattade åt mig... Jag hade skrivit "jag har alltid påstått att jag är bättre än någon annan" Satan vad självgod jag lät, och helt galen formulering.. Vilket fall så skulle det självklart stå ALDRIG inte alltid.. haha!


Nu checkar jag ut, darn vad trött jag är!

Jul!

Publicerad 2012-12-13 15:03:17 i Allmänt,

 
Har varit så fruktansvärt trött senaste veckan (typ), kanske har med årstiden att göra? Brukar få någon släng av nedstämdhet såhär första vinter perioden. Sjukt jobbigt! Jag har ingen större lust att umgås med någon, jag ligger i soffan om dagarna och rör inte en fena. Enda gången jag går ut är när jag ska hämta posten, släppa ut hundarna eller röka. 

Julen närmar sig med stormsteg och jag vill vara glad! Men jag känner ingen direkt lycka om jag ska vara helt ärlig.
Det ska bli jättekul att Elin, Jimmy, Jack, Nadja och Thomas kommer hit, det ser jag framemot! Men ändå.. Jag har en känsla av att den här julen kommer bli annorlunda, inte samma som förut.
Jag måste ändra inställning! Hoff, det blir vad man gör det till!! Kanske känns lite udda då det är första julen i den här lägenheten ;D Och jag antar att julkänslan kommer att infinna sig när familjen är samlad <3


"Jag hade slagit till dig om det inte vore för att jag är emot djurmisshandel" HAHA så kan jag känna ibland!
Jag har även bestämt mig för att klippa kontakten med alla människor som bara suger ut all min energi och egentligen inte tillför så mycket annat än tråkigheter i mitt liv. Jag klarar mig så bra utan sånna :)
Bara synd att andra fina människor kommer i kläm när man tar sådana beslut, men sånt är livet. Negativa människor går fet bort! :D 

Förlåt..? Eller va!

Publicerad 2012-12-13 12:00:00 i Allmänt,

 
Att skriva inlägg som så tydligt är riktat mot personer, är inte det nästan lika illa som att faktsikt skriva ut namnen?
Så tycker jag i alla fall. Men i alla fall, om man nu är en större person om man ber om förslåtelse varför gör man inte bara det då istället för att sitta och skriva om det?

Jag själv vet att jag är skyldig en och annan nån slags ursäkt, men jag tänker inte be om ursäkt "bara för att" Jag ber om ursäkt när jag känner att personen förtjänar den, inte för att personen kräver det. Varför skulle jag säga något jag inte menar? Det blir bara himla konstigt och sen går man och trycker ner ilskan som man egentligen känner mot personen.. Nej vet ni vad!
Förut bad jag om förlåtelse fast jag egentligen inte gjort något, slängde ur mig orden "förlåt" hit och dit. Men nu är det slut med det, känner jag att jag har gjort fel FINE! Men annars? Aldrig i livet.

Någon som sårat mig sitter och skriver att det vara är svaga som inte ber om förlåtelse och skriver att h*n alltid ber om ursäkt när h*n gjort något fel.. Är det inte det som kallas dubbelmoral
Jag blir så irriterad!


Och om andra kan rikta inlägg mot "oss" så kan jag rikta inlägg mot dom.
Ja, jag vet att man inte behöver sjunka lika lågt.. Men jag kan inte låta bli, för jag har aldrig påstått att jag är bättre än någon annan. Om det hade vart fallet så hade jag inte brytt mig om dessa löjliga fasonerna.
H*n å andra sidan, anser sig vara mycket större människa än oss.. 

Nå tur att jag inte är en medelålders kvinna som lever ett fantasi liv ;)
Jag är nitton år och jag har hela livet framför mig!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela