NoSuperhuman

If I go crazy then will you still call me superman?

Alice i underlivet

Publicerad 2012-02-17 15:43:42 i Allmänt,

Jag hjärta google!

Hitta lite Alice i underlandet inspererade möbler, eller ja.. Jag tänkte på AIU när jag såg dom i alla fall.

Nu ska jag gå och dricka kaffe och äta ballerina kladdkaka! :D 
Ha en fin fredag <3

Publicerad 2012-02-17 04:19:02 i Allmänt,

"well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile"Nattti!

Älska din kropp

Publicerad 2012-02-17 03:18:28 i Allmänt,

Vill bara att dela med mig av några kroppsbilder och jag tycker verkligen ni ska läsa vad de här tjejerna har att säga om sina kroppar.
Tänk efter innan ni kallar någon "fet", "pinne", "ful", "äcklig" eller dylikt.


Ålder: 25
177, 5 cm
92 kg
BMI: 29

Kroppar i all ära men någonting tycker jag har saknats: ärr. Mitt ärr kommer från en operation. Jag föddes med ett födelsemärke som växte med mig, jag fick det opererat när jag var tretton år. Detta är så det ser ut nu, ett ojämnt ärr täckt av hår och det finns idag inga bra operationer som kan åtgärda det. Dessutom får jag inte sola det pga risken för att det ska bildas cancerceller. Dessutom har jag en s.k. scholios, min rygg är krokig. Trots detta, min mage och små bröst tycker jag att jag ser bra ut. Därför har jag aldrig haft någon motivation för att gå ned i vikt. I mitt huvud är jag smal, som jag var på högstadiet och därför kan jag aldrig förlika mig med att mitt BMI säger att jag är överviktig. 18 år
170 cm
54 kg
BMI 18.7
Jag har aldrig riktigt varit nöjd med min kropp, har alltid tyckt att överkroppen ser för stor ut för benen och benen för smala för överkroppen, men nu jag har lärt mig att vara nöjd med det jag har!170 cm
54 kg
BMI: 18,7

Jag har i hela mitt liv varit överviktig och vägde som mest 75 kg, men lyckades under tonåren successivt gå ner. Dock bytte jag senare ideal och har de senaste 1,5 åren haft en numer regelbunden livsstil som klassas som en ätstörning.

Jag mår fruktansvärt dåligt över min kropp, något som tyvärr resulterat i att jag inte kan ha relationer eller gärna tar kontakt med nya människor. Jag har framför allt ångest över fettansamlingen på magen som vägrar försvinna vad jag än gör, hängröven, den omarkerade midjan och de breda höfterna, men målet är att jag ska bli av med det innan jag eventuellt försöker bli “frisk”.

Det här är inget försök att vara thinspiration – sådana finns det ändå gott om och dessutom har jag inte den kroppen – men däremot vill jag visa att man inte måste vara trådsmal för att ligga på ett enligt skalan ohälsosamt BMI, utan kan ha gott om överflödigt fett. Man måste inte ha bilringar för att vara berättigad att kunna/behöva/vilja gå ner i vikt. Och att det för många, mig inräknad, aldrig handlar om hur “alla andra” och “normala människor” (vem avgör vem som hör dit?) ser ut. 


22
178cm
ca. 64kg
BMI: ca 20,2 (normalvikt)

Jag är ganska nöjd med mitt uteseende. Utom min rumpa (som kunder varit fastare), mina höfter (som jag tycker är “krokiga”) och min mage (Jag har IBS som gör att min mage allts som oftast är väldigt svullen och gör ont, sedan skulle jag vilja att den var mer platt). Jag har försökt börja sporta de sanaste 4 åren, men det går inte så bra…

Jag valde att ta en bild på mig helt naken efterson jag är så trött på idealet att kvinnor skall vara rakade, annars är det “äckligt”. Det idealet har krupit längre och längre ner i åldrarna, jag tycker det är jätteläskigt. Som jag förstår den så är den numer snarare regel än undantag att en tjej är rakad. Skall jag om jag skaffar en ny sexpartner behöva vara orolig för om han/hon tycker jag är äcklig som inte rakar mig? Jag blir så jävla förbannad. 

28 år
172 cm
64 kilo
BMI: 21,6

Jag trivs för det mesta med min kurviga timglasfigur men har kämpat med vikt och mat sedan jag var 14 år. Jag har lidit av både Anorexi och Bulimi periodvis, men nu mår jag bättre och äter som jag ska. Tankarna om att jag är tjock finns där vissa dagar och då känner jag mig otroligt deppig. Det finns alltid något jag vill ändra på, tappa några kilon, få mindre och fastare lår, smalare armar, mindre celluliter….. Men det finns saker jag är stolt över också, jag gillar min midja, mina bröst, min putiga rumpa, mina axlar, halsen och mina händer och fötter. Dessutom är jag rätt stark trots att jag inte tränar längre, jag är starkare än de flesta tjejer jag känner. På det stora hela känner jag mig fin och de flesta dagar mår jag bra i min kropp.


 


 


15 år
180 cm
57 kg
jag vet ingen i min familj, iallafall på pappas sida, som är smal. när jag var liten var jag inte bara mullig, jag var fet.

jag kommer fortfarande ihåg som om det vore igår när jag jag satt hos sjuksköterskan, sneglade lite på min fil om mina värden. med stora feta röda boktäver stog det: extremt överviktig. jag grät inte, för jag visste att det stämde. sedan dess har det alltid ältat i huvudet alla kommentarer jag fick på gympan, hur alla sneglade på mig när inte kunde göra en kullerbytta. det enda som räddade mig var mitt självförtroende. nu när jag inte har något självförtroende kvar försöker jag göra något åt det. nu väger jag mindre än jag gjorde när jag gick i fyran, är elitidrottare men mår fortfarande inte bra.
känns som hela min livshistoria, men jag kände att jag måste skriva av mig lite 


28 år

Jag är 173 cm, när bilden togs stod vågen på 49,6.
När jag var 21 var jag överviktig och gick ner trettio kilo på tio månader. Sen dess har jag varit störd. Varje vecka väger jag mig vilket ger mig hjärtklappning.
De veckor jag gått upp är jag förtvivlad. Det är magen som är värst. Den är överallt, överallt, och lämnar mig aldrig ifred. Och brösten, som hänger, så mycket hud som aldrig kommer att försvinna.
Jag är rädd att jag är förstörd för livet. Att vi är fiender i evigheters evighet. Jag och föraktet, mot kroppen. 

'

23 år
160 cm
52 kg
bmi 20

Jag är vegetarian, tränar yoga och rider.
Lär dig att älska dig själv, det är först då du förstår innebörden av att älska andra. villkorslöst. 


18 år
165 cm
83 kg

Jag har alltid hatat min kropp. Första dagen i skolan kom en tjej fram till mig och sa att hon skulle se till att ingen ville vara med mig för att jag var så tjock och ful. Efter den dagen var jag ensam, det har format hela mitt liv. Jag önskar att jag en dag kan titta mig i spegeln och känna mig stolt över den som ser tillbaka. Jag vet inte om det här är en vanlig noja, men jag har väldigt svårt för mina knän. Jag går aldrig barbent och vägrar använda genomskinliga nylonstrumpbyxor, jag tycker verkligen att dem är skit fula. Det är trist egentligen för knän känns som en så oväsentlig kroppsdel, de böjer benet, inget annat. Ibland tror jag att jag skulle vara så otroligt mycket lyckligare om jag bara gick ner en tio-femton kilo, men så blir jag så arg. Vem är det egentligen som bestämmer att det är snyggare att väga 63 kg än 83 kg? Jag hatar att jag låter mig påverkas av normerna. Hade det varit vackert att vara tjock hade ju inte en människa sysslat med bantning. Vilket tjaffs egentligen. Det som gör mest ont är egentligen att min kroppsnoja hindrar mig från att nå mina drömmar, att den hindrar mig från att göra det jag älskar. Det är något jag kämpar med varje dag. Size hero

Publicerad 2012-02-16 02:58:00 i Allmänt,

Sitter och funderar på dagens ideal.. Det är helt sjukt :/
Jag tycker personligen att en kurvig kvinna är det finaste, men alla kroppar är fina!
Förr var det annat, då skulle man vara kurvig, i dagens samhälle så ska man helst vara en sticka där den enda "formen" är ett par silikonbröst som är alldeles för stora och helt oproportionerliga, whats up with that liksom?

Nå jag ska ju inte dissa smala människor, det är givetvis också fint! 
Alla kroppar är fina. Stora bröst eller små spelar ingen roll.
Naturligt är bäst.Men är det här verkligen snyggt:

Kommer ett till inlägg om kroppar :)

Tuesday, bloody tuesday.

Publicerad 2012-02-15 02:02:40 i Allmänt,

"Sover du vakar jag,
Min puls är dina hjärteslag,
När du är vaken följer jag,
Vid din sida både natt och dag
När jag är vaken är du allt jag ser.
Och jag skall inte svika, inte falla ner
Det får aldrig någonsin ske,

För världen är vår fiende"

Ligger i sängen, lyssnar på musik och funderar på livet och allt där till.
Förstår inte riktigt meningen med alla hjärtans dag, ska man inte alltid visa sin kärlek och uppskattning till varandra, måste man verkligen ha en speciell dag på året för att kunna göra det? Hur som helst så tycker jag att alla dagar på året är alla hjärtans dag. 
Påtal om kärlek, finns det något finare än att se två gamla människor gå hand i hand? Eller att se en äldre människa med en spädbarn i famnen.. Det går rakt in i hjärtat! <3

Jag har i tidigare inlägg sagt att jag ska skärpa mig och göra något med mitt liv, men som ni kanske märker så maler jag på i samma spår ännu.. men nu jävlar! Jag har äntligen satt hjulet i rullning med hjälp av världens bästa Karin. Det är mycket på g just nu och jag har inte tänkt att sabba det, nu är det äntligen min tur!
Jag kommer att lämna den här hålan, hur länge vet jag inte.. föralltid kanske?
Och precis när vet jag inte, jag ska stanna här och hjälpa mamma och pappa att flytta och sen åker jag.
Jag blir så glad av blotta tanken!Kan även tillägga att jag ska pierca mig nu i veckan (förhoppningsvis) vart får ni se när jag har gjort den.
Beställde två nya CBR piercingar idag!! Äntligen, har tappar bort alla mina.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar rensa ur hallen imorgon förmiddag :)


natti

Publicerad 2012-02-12 22:58:32 i Allmänt,

Det där badet hade jag gjort mig välförtjänt av! Fyfan vad skönt det var.
Låg och lyssnade på musik och funderade på livet, jag kom fram till att det inte fanns mycket att fundera på haha.
Nu ska jag göra mig en kopp te och bädda ner mig ordentligt i sängen och kolla lite serier, börjar kanske bli dags att se klart californiacation ;)

Med den här bilden säger jag god natt!

Roadtrip of doom and darkness

Publicerad 2012-02-12 21:20:56 i Allmänt,

Gårdagen var himla rolig! Jag, Fanny och Lovisa stack på roadtrip till Hemavan, AV alla stället i sverige liksom haha!
Det blev en skön bilfylla på vägen dit, sen blev det krogen :)
Träffade många härliga människor och fick veta ett och annat, haha dessa norrmän alltså! Förövrigt såtror jag att majoriteten av de folk som var där var norrmän :P 
Efter många försök till att förstå vad dom sa så fick jag nog och dom fick surra engeska med mig.
Träffade även ett riktigt charmtroll där ;)

Vid två tiden så styrde vi kosan mot Jokkmokk igen. Jag tror aldrig att jag och Fanny har varit så glad att se en Jokkmokk skylt i hela våra liv.. Lovisa hade säkert också varit glad om det inte vore för att hon hade däckat redan.
Halv 6 så svek jag också Fanny och slumrade till.. Det var helt jävla omöjligt att hålla ögonen öppna! 
Nåväl det var ju bara en halvtimma som hon fick sitta utan någon att prata med. Vi var hemma  ganska precis 6 imorse :) Och hungrig som ett djur var jag också! Tack och lov så fanns det kvar mat sen middagen, mamma (eller pappa, jag vet inte vem av dom) hade gjort en helt underbar god lax, fy jag trodde jag sku till å svälta ihjäl.


Jag tog inga bilder under kvällen, jag glömmer hela tiden bort att jag faktiskt har en (någorlunda bra) kamera på telefonen. Nå jag bjuder på den här bilden som Lovisa tog när vi passerade Arvidsjaur :)
Jag ser inte bara full ut, jag VAR full.. hahah


Såh nu att jag faktiskt har tagit en bild igår! Har dock inte överföringsladden hemma och jag orkar inte börja skicka den till datorn.
Det kommer att komma en "bildbomb" sen från alla bilder på telefonen.


Mihih, jag har på mig Tommy's glasögon, mycket charmigt!Med det säger jag god natt typ, eller jag ska lägga mig i badet sen är det god natt haha!

Fredag

Publicerad 2012-02-10 22:03:32 i Allmänt,

Tvätt, tvätt och ännu mer tvätt! Men vem älskar inte tvättdagar? ;)
Nu är det sista i torkskåpet och i torktumlaren, sen är jag tack och lov klar. 
Kanske borde ta och tvätta oftare så jag slipper ha heldagar med tvättandet, så inte kul..

Sitter på golvet i mitt rum med datorn i sängen, hamnar som i perfekt höjd då. (intressant va?)
Alltså vilken fantastiskt tråkig kväll det här har varit, absolut ingenting att göra. 
Jag har precis druckit en kopp kaffe i brist på annat, hade varit lite småmysigt med lite sällskap och ett glas vin faktiskt. Får väl ta och tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på lite serier då!
Juste nu har jag tagit ut löshåret en gång för alla! Det ligger förmodligen ute i sophuset bland allt aannat skit.
Jag ska dona lite i mitt hår och bestämma vad jag ska ha för färg och när det är klart så ska jag köpa nytt löshår.. Men det lär dröja mihihi!


Fantastiskt seriös!


Torsdag.

Publicerad 2012-02-09 16:28:08 i Allmänt,

Jag har varit duktig och varit på arbetsförnedringen, blir mest troligt praktik på dagis 3 månader framöver :)
Det är väl praktiskt taget det jag har fått gjort idag, övriga delen av dagen så har jag och Lindvi suttit och druckit kaffe och surrat skit. Nu väntar vi in mor och far så vi kan börja med middagen.

Juste marknaden var ju förra veckan! Det var awesome, bortsett från en del saker som kunde ha undvikits.
Har inte så mycket att säga om marknaden.. Det var en hel jävla del fylla thats kind of it!

Nä nu kom mina päron hem, dags för middags görat!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela